top

Clientside addons
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> ARMA3 Client addons
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2958
Location: Nottingham UK

PostPosted: Sat Apr 25, 2015 7:01 pm    Post subject: Clientside addons Reply with quote

Link to a Download of a number of addons (inc previously mentioned) is

https://mega.co.nz/#!VsxGUKRK!ifqc9koEDQPmvzWUIZaVW2GL_Q3S5LIvB2IAz3gefkw

These downloads are used on House of clowns by a number of regular players.

Such things as stamina, mapfold, hud, jump, name tags, etc see the readme.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2958
Location: Nottingham UK

PostPosted: Sat Jul 11, 2015 10:21 pm    Post subject: Reply with quote

A number of peeps have the client side hud by shackattack.

It is supposed to be adjustable in game by;

thud_UserMenu.pbo:
The fthud_usermenu.pbo gives you the ability to interact with the HUD in a few ways in-mission. Current functionality is as follows. The menu is brought up by pressing alt-shift-H in-game.
Functionality:
Allows you to restart the HUD. This is useful if you change into/out of window mode and the HUD distorts/disappears, but shouldn’t need to be used otherwise.
Allows you to change to radar-only, names, names + radar, or turn the HUD off entirely.
Allows you to toggle the compass on/off


Not tested it yet, but would be good to be able to turn it off & on when needed.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
KillerBee
Spam King


Joined: 18 May 2004
Posts: 5864
Location: From the land of weed and hoes

PostPosted: Sun Jul 12, 2015 6:18 am    Post subject: Reply with quote

DEMO ?
_________________


Heroes don't wear capes, they wear dogtags !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2958
Location: Nottingham UK

PostPosted: Mon Dec 28, 2015 5:21 pm    Post subject: EM or Enhansed Movement Reply with quote

AN UPDATE FOR EM LATEST NOW IN TS3 BIG TOP FILE STORE
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2958
Location: Nottingham UK

PostPosted: Sat Jun 04, 2016 8:47 am    Post subject: @lol Clientside Reply with quote

A 7zip @LOL Client side update that fixes some of the things broken by the 1.6 update is in TS 3 THE-FILE-STORE

With a change FROM the green in game player name permanently showing when within 25m

TO a new white number rank & name over each player when the left MS flag key is pressed, & fades away in 4 seconds.

Also the bottom proximity Hud is editable again by pressing Alt Shift H

which you can use to remove names or compass or turn off the Hud for a photo shoot
EM enhanced movement 7zip is also in the same TS3 folder, again a clientside addon, to climb or jump over low fences & walls

Clientside is not a requirement for House of Clowns but an option of choice.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2958
Location: Nottingham UK

PostPosted: Mon Jun 06, 2016 9:36 am    Post subject: @EM Reply with quote

There is an update to the @EM climb, that fixes the stamina fall to the ground.

Now in the TS File Store. or http://www.armaholic.com/page.php?id=27224
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2958
Location: Nottingham UK

PostPosted: Sat Oct 01, 2016 9:36 am    Post subject: NV as Thermal? Reply with quote

Rue are you able to use NV goggles as Thermal?

Also you & Rokka seem to be able to use the NV in the Escape missions & the rest of us don't seem to be able to?. It might be that we are running the full screen NV (lsd_nvg) & that's stopping it. do you us the "clientside full screen NV" at all?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
RueLight
Average Poster
Average Poster


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 866
Location: Germany, Siegen

PostPosted: Sat Oct 01, 2016 9:45 am    Post subject: Reply with quote

Yes i'm able to use NV and Thermal. Never had problems with it.
And i'm not using this lsd_nvg or some other client mod.
Back to top
View user's profile Send private message
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2958
Location: Nottingham UK

PostPosted: Sat Oct 01, 2016 10:24 am    Post subject: NV Reply with quote

So anyone using the Clientside lsd_nvg would be advised to delete, or remove (along with its bisign) & create a separate Addon the can be un selected.

Is it now possible to use the Actual NV goggles as thermal Rue?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ROKKA(fin)
Average Poster
Average Poster


Joined: 05 Dec 2007
Posts: 610
Location: Finland

PostPosted: Sat Oct 01, 2016 11:58 am    Post subject: Reply with quote

With Apex came some new NV goggles, some which have both thermal and NV capabilities. I think. And I´m not using any clientside mods either so your´s must conflict and cause not being able to use NV.
_________________
ARTILLERY KILLS, INFANTRY JUST COLLECTS THE BODIES!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2958
Location: Nottingham UK

PostPosted: Thu Oct 06, 2016 8:18 pm    Post subject: Full Screen NV not working after Apex. Reply with quote

Full screen NV client side addon not working after Apex update;


https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=423344798
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2958
Location: Nottingham UK

PostPosted: Fri Mar 24, 2017 10:10 am    Post subject: Clientside EM update Reply with quote

There is an update for EM clientside addon Enhanced movement now in TS file folder. for those who like to climb. Cool

Or from http://www.armaholic.com/page.php?id=27224

the default jump/climb is the S & the interaction key is Y

Changing keys is slightly different use default Options key bindings

Enjoy the realism dudes
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
RueLight
Average Poster
Average Poster


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 866
Location: Germany, Siegen

PostPosted: Fri Mar 24, 2017 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

the fence must be heavily reinforced...

Back to top
View user's profile Send private message
RueLight
Average Poster
Average Poster


Joined: 18 Jan 2007
Posts: 866
Location: Germany, Siegen

PostPosted: Sun Mar 26, 2017 12:37 pm    Post subject: Reply with quote

got more realistic captures. this is ridiculous, did a bug report...

Back to top
View user's profile Send private message
JGaz-UK
Lost In Space Poster


Joined: 10 Aug 2008
Posts: 2958
Location: Nottingham UK

PostPosted: Sun Mar 26, 2017 2:37 pm    Post subject: Reply with quote

A.
Tell the dudes that made it you think its ridiculous.
on; https://forums.bistudio.com/forums/topic/174788-enhanced-movement/?page=39

Dont see your bug report, where did you send it?


B. If you dont like it don't use it, its clientside only.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> ARMA3 Client addons All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group