top

Missions which crash
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
 
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> Server Stuff
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mr.Peanut
Gerbil Repository


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 4170
Location: Halifax, Canada

PostPosted: Mon Sep 06, 2010 2:34 pm    Post subject: Missions which crash Reply with quote

Please list any missions that cause probelms. I have heard some people are having troubles with missions on Skye.

edit:
seems now the two camel trophy missions crash back to lobby...
sorry bee.... these missions will never be played again.. Sad
_________________
Sent from my handheld deviceless wire
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
KillerBee
Spam King


Joined: 18 May 2004
Posts: 5915
Location: From the land of weed and hoes

PostPosted: Mon Sep 06, 2010 9:41 pm    Post subject: Reply with quote

What you mean ?
_________________


Heroes don't wear capes, they wear dogtags !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mr.Peanut
Gerbil Repository


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 4170
Location: Halifax, Canada

PostPosted: Mon Sep 06, 2010 9:50 pm    Post subject: Reply with quote

tried to load camel trophy 12 and 16 on funhouse, but it crashed back to mission selections. Sad

i can only think it must be from new addons...
_________________
Sent from my handheld deviceless wire
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Uffz_STEINER
Amateur Poster
Amateur Poster


Joined: 01 Sep 2008
Posts: 344
Location: c:\windows

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 12:27 am    Post subject: Reply with quote

co09@biomenace normal version, not Mantel's USMC Verison) get your ass kick to lobby too since lolextras2 are public.
(with "troublemakers_mc.pbo" addon missing message)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Mr.Peanut
Gerbil Repository


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 4170
Location: Halifax, Canada

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 12:36 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
(with "troublemakers_mc.pbo" addon missing message)
This message seems to appear whenever you exit a mission on Nogova. I think it is harmless.

Being dumped back to the lobby, however, is not harmless. I'll take a look at the logs and see if any clues are there.

Note to self. Next time testing addon pack make sure to try playing each of 800 plus missions on server to make sure there are no conflicts. Sad

Please continue to make reports. Thanks.
_________________
Sent from my handheld deviceless wire
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mr.Peanut
Gerbil Repository


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 4170
Location: Halifax, Canada

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 12:52 am    Post subject: Reply with quote

Garhg. Looks like troublemakers could be the problem. I might try removing from server and see if it helps.
_________________
Sent from my handheld deviceless wire
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Incubus
Lost in Addons


Joined: 27 Mar 2008
Posts: 3636
Location: Hungary/Austria

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 5:20 am    Post subject: Reply with quote

just add manually to all nogovan mission as i done with some of em in last months "mc_troublemakers"
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
KillerBee
Spam King


Joined: 18 May 2004
Posts: 5915
Location: From the land of weed and hoes

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 7:04 am    Post subject: Reply with quote

That means that the addons are not good tested.
Can happen but when you need to remove good oldschool missions something is going wrong.
I asume that camel and bio and the others will stay.
Think you need to find the problem addon and remove it.
_________________


Heroes don't wear capes, they wear dogtags !
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Incubus
Lost in Addons


Joined: 27 Mar 2008
Posts: 3636
Location: Hungary/Austria

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 7:45 am    Post subject: Reply with quote

i fixing missions always when noticed missing troublemakers addon and add it manually as i did. not a big deal. (maybe the best way to add to all missions on nogova without asks?).
btw. 1 mission is using this addon so if u remove addon pls remove co09@_ez_ryders_reloaded.noe too
the client crashes are various as i know from players, but many times the "Out of memory..." appear.
for me est. 2-3 times/month crash the OFP only.

ill fix and upload that what steiner said too.
THE CAMEL TROPHY FIXED TOO! ill upload to Funhouse soon.

greets
_________________


Last edited by Incubus on Tue Sep 07, 2010 8:02 am; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Incubus
Lost in Addons


Joined: 27 Mar 2008
Posts: 3636
Location: Hungary/Austria

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 7:50 am    Post subject: Reply with quote

Mr.Peanut wrote:
Note to self. Next time testing addon pack make sure to try playing each of 800 plus missions on server to make sure there are no conflicts. Sad


nonsense. Very Happy
well some oldies not works. so?
we can repair 'em like now with troublemakers_mc addon.
and if not? well maybe lost 1-2 from 800. still worth to release new addons.
i noticed ~10-15 new players again on Funhouse. thanks for new addonpack (esp. everybody wanna see chernmod addons and more)
...and still some addons we never tried on public server like jumpers chicks or desert patrol vehicle etc. etc.
players likes so much the new addons im sure thats what keep OPF alive and popular not the biomenace noaddon version Smile

oh and one more: i noticed on my home PC in some old missions what contains BIS resistance soldiers drop me back to lobby with missing addon jjr_rebels. esp. in my new mission Grozny, Chechnya 1995 no jjr_rebels just BIS, but must to add manually to run on Funhouse or Baaa. thats why i said ill fix all missions if needs only add manually lines. just report it pls.

greets
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Incubus
Lost in Addons


Joined: 27 Mar 2008
Posts: 3636
Location: Hungary/Austria

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 8:36 am    Post subject: Reply with quote

GRRRHRRMPL... Evil or Very Mad

i uploaded all fixed missions but cant try coz sby removed the addon from server Very Happy
please u/l it again if possible tx
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nikiller
Former Senior Member


Joined: 11 Nov 2007
Posts: 1273
Location: France

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 10:50 am    Post subject: Reply with quote

hi,

Problem appear when there's a BIS jawa (BIS motocycle) in the mission, then trouble_maker is in the addons list of the mission (duno why) and it maybe happens with others addons. So, every missions who contain a jawa or any addons dependent to trouble_makers 'll crash to lobby.

cu.

Nikiller.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Incubus
Lost in Addons


Joined: 27 Mar 2008
Posts: 3636
Location: Hungary/Austria

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 11:01 am    Post subject: Reply with quote

Nikiller wrote:
Problem appear when there's a BIS jawa (BIS motocycle) in the mission, then trouble_maker is in the addons list of the mission (duno why) and it maybe happens with others addons. So, every missions who contain a jawa or any addons dependent to trouble_makers 'll crash to lobby.


maybe u right.
but i fixed death riders with this problem too, but i dont remember is JAWA in it.
did u?

greets
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Bison
Virgin Poster
Virgin Poster


Joined: 28 Jul 2010
Posts: 15

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 11:32 am    Post subject: Reply with quote

I crash on biomenace too. It alvays make my OFP crash.
My OFP start crash when new addons was submited.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikiller
Former Senior Member


Joined: 11 Nov 2007
Posts: 1273
Location: France

PostPosted: Tue Sep 07, 2010 11:51 am    Post subject: Reply with quote

Incubus wrote:
maybe u right. but i fixed death riders with this problem too, but i dont remember is JAWA in it.
did u?

greets


Yes there's a jawa in the destroyed town.

cu.

Nikiller.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> Server Stuff All times are GMT
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group