top

TSO replacement

 
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> ArmA 2 & OA other stuff
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Overlord
Average Poster
Average Poster


Joined: 16 Mar 2008
Posts: 503
Location: Norway

PostPosted: Sat Jun 12, 2010 11:14 pm    Post subject: TSO replacement Reply with quote

Hi, here is a overlay thet works with ArmA2 and W7:
http://www.playclaw.com/
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Incubus
Lost in Addons


Joined: 27 Mar 2008
Posts: 3636
Location: Hungary/Austria

PostPosted: Sun Jun 13, 2010 7:51 am    Post subject: Reply with quote

29 bucks
free version with watermark and 15 days limit.

Incubus
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mr.Peanut
Gerbil Repository


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 4170
Location: Halifax, Canada

PostPosted: Mon Jun 14, 2010 12:14 am    Post subject: Reply with quote

But does it work with XFire and SLI?
_________________
Sent from my handheld deviceless wire
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
=U.R.R= Martin
Amateur Poster
Amateur Poster


Joined: 09 Aug 2009
Posts: 158
Location: Germany

PostPosted: Mon Jun 14, 2010 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

same as fraps or do it use less resources?..thats what it would make interesting to me..
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Overlord
Average Poster
Average Poster


Joined: 16 Mar 2008
Posts: 503
Location: Norway

PostPosted: Tue Jun 15, 2010 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

Mr.Peanut wrote:
But does it work with XFire and SLI?

Have no clue, why not try? TSO for sure don't work in with AA2/W7... As post header say TSO replacement, but it work. Didn''t tip for the extra features.
But an overlay is hardly needed, it's quite a distinctive proper band of players playing AA2 these days Wink
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Diesel
Rule Enforcer / List Keeper


Joined: 03 Jun 2007
Posts: 2369
Location: Hemp Heaven

PostPosted: Tue Jun 15, 2010 9:05 pm    Post subject: Reply with quote

Overlord wrote:
Mr.Peanut wrote:
But does it work with XFire and SLI?


But an overlay is hardly needed, it's quite a distinctive proper band of players playing AA2 these days Wink


What are you trying to say Overlord
_________________
No Respawns, No Crosshairs, No Muppets.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mr.Peanut
Gerbil Repository


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 4170
Location: Halifax, Canada

PostPosted: Tue Jun 15, 2010 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

tso did not work with sli/xfire. some of us liked tso so we knew who was speaking. these days i only know a few ppl's voices.
_________________
Sent from my handheld deviceless wire
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Overlord
Average Poster
Average Poster


Joined: 16 Mar 2008
Posts: 503
Location: Norway

PostPosted: Tue Jun 15, 2010 9:39 pm    Post subject: Reply with quote

@D
I'm trying to say playclaw works with AA2/W7 just like TSO works with XP/OFP; you see who's talking on TS. The last part was intended as a joke on players not using TS3 and AA2 but that didn't turn out right did it? Razz

@P
I don't have SLI/XF so I can't tell...
Last time I played AA2 on your server I was able to recognice nearly half of you guys speaking even if I haven't played with you for monts. I blame TS3 sound quality for that Smile
_________________
Back to top
View user's profile Send private message
Zapperguy
Deletions Department


Joined: 31 Oct 2005
Posts: 3092
Location: Springfield.... D'oh!

PostPosted: Wed Jun 16, 2010 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

Mr.Peanut wrote:
tso did not work with sli/xfire. some of us liked tso so we knew who was speaking. these days i only know a few ppl's voices.

Its a bleedin' wonder you recognize anybody's voices you anti-social allergen. Get your butt on TS more often - we have a gerbil waiting for you.....

Back on topic... If you have a Logitech G15 keyboard, you have a built-in app that displays who's talking on TS3 right on your keyboard's LCD screen. You can also change channels, kick, move or mute others, and mute your mic and/or speakers all with your keyboard while still in game. They've gotten pretty cheap with the G19s out. Worth a look if you're in the market for a new one.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    [LOL] ArmA OFP Site Forum Index -> ArmA 2 & OA other stuff All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group